Badoo sau Bumble: Unde ai mai multe șanse să găsești dragostea?

Badoo și Bumble diferă semnificativ în unele domenii, dar mai ales în ceea ce privește numărul de membri.

În timp ce Badoo se laudă cu câteva milioane de persoane singure printre utilizatorii săi, numărul celor de la Bumble este de doar șase cifre, și în creștere. Cu toate acestea, caracteristicile speciale ale Bumble asigură faptul că femeile în special le place aplicația. Jenny, 24 de ani, care are ambele aplicații pe smartphone-ul ei, ar alege în mod clar Bumble dacă ar trebui să aleagă din nou.

Ce alte alternative există la Bumble și Badoo? Deocamdată, prezentarea noastră generală este mai jos.Recomandările noastre


Bumble vs. Badoo - membrii aplicațiilor de dating

"Există, desigur, mult mai multe single-uri pe Badoo decât pe Bumble, dar aproape că am fost dezamăgit doar pe Badoo. Bărbații vor sex, asta e clar. Primești mesaje de flirt, ceea ce este în regulă. Dar dacă nu le răspundeți, fie vă înjură, fie vă solicită în mod direct un număr de telefon fierbinte. Sigur, există și excepții, dar procentul de ciudați era clar prea mare pentru ca eu să mă simt confortabil pe Badoo. Nu am experimentat acest efect cu Bumble, mai ales pentru că trebuie să fac eu prima mișcare aici.

În jur de 100.000 de persoane singure au descoperit deja Bumble pentru ele însele în această țară, dintre care 55% sunt femei. O diferență clară față de Badoo, unde doar 35 la sută din cei 3,4 milioane de utilizatori sunt femei. În SUA, pe de altă parte, Bumble este un succes și se răspândește pe scară largă. Dar și în Germania, numărul membrilor din grupul țintă cu vârste cuprinse între 18 și 30 de ani este în creștere. La Badoo, media de vârstă este între 25 și 35 de ani, cu tendința de a fi mai degrabă mai în vârstă decât mai tineri

Ce este special la Bumble: Aici bărbații trebuie să facă un efort real, pentru că femeile decid pe cine contactează. Dacă un bărbat nu are un profil atrăgător, nu va primi niciun mesaj de la femei. Așadar, depinde în mod clar de el însuși să își sporească șansele aici. Conceptul este lăudat de multe femei care sunt inundate de mesaje enervante și uneori chiar hărțuitoare pe aplicații precum Badoo.Verificarea costurilor - cine este mai ieftin, Badoo sau Bumble?

"Nu sunt un cheltuitor, dar cred că dacă vrei să folosești un serviciu de întâlniri, ar trebui să plătești pentru el. Calitatea de membru nu mă face sărac pe Bumble sau Badoo, ci doar un cocktail mai puțin atunci când ies la petreceri. Așadar, îmi doresc un confort maxim, vreau să pot să dau cu subsemnatul pe fotografii atunci când vreau, vreau să pot prelungi durata întâlnirii și vreau să îmi pot arăta profilul atunci când îmi convine. Și cred că ambii furnizori sunt foarte buni din punct de vedere al prețului. Când mă gândesc la unele site-uri mari, profesionale de întâlniri, este chiar mai ieftin să folosești o aplicație."

Bumble oferă două metode de plată. Cu Bumble Boost, profilul cuiva este promovat mai intens pentru perioada corespunzătoare. Oferta începe de la abonamentul săptămânal la 8,49 euro și se încheie cu abonamentul pe șase luni la 12,67 euro pe lună. În plus, pot fi achiziționate monede pentru reactivarea meciurilor și alte trucuri practice. Monedele pot fi cumpărate de la 5 monede pentru 7,99 euro până la 30 de monede pentru 34,99 euro. Deoarece se poate prelungi doar un singur meci pe zi, 5 monede sunt suficiente pentru o perioadă mai lungă de timp.

Cu Badoo, este imediat criticabil faptul că abonamentul se reînnoiește automat, iar anularea în cont nu este suficientă.Este necesar să se anuleze în magazinul de aplicații, altfel costurile continuă să crească. Badoo oferă, de asemenea, un abonament săptămânal pentru 5,99 euro pe săptămână. Abonamentul pe șase luni costă 10,83 euro/lună. Acest lucru face ca Badoo să fie mai ieftin decât Bumble într-o comparație directă. Monedele costă 100 de monede = 3,00 euro la Badoo și 2.750 de monede 49,00 euro.


Clasamentul în comparație


Bumble vs. Badoo - stabilirea contactului

"În Bumble, bărbații nu prea au nimic de spus. Când am un meci, mă uit la el. Dacă îmi place profilul lui sau dacă este simpatic, am 24 de ore la dispoziție pentru a-i trimite un mesaj. Apoi poate răspunde și discuta cu mine. Dacă nu-i scriu, meciul nostru expiră. Poate să o prelungească o dată pentru 24 de ore, apoi am și mai mult timp să mă decid. Acest lucru este practic, deoarece uneori nu văd imediat când se face o potrivire și astfel nu pierd niciun domn interesant.

Conceptul Bumble este responsabil pentru popularitatea ridicată din SUA, pentru că aici sunt de fapt femeile care decid dacă să comunice sau nu. Pe Badoo, oricine poate comunica cu oricine, cu condiția să existe o potrivire. În acest scop, fotografiile sunt glisate în stânga și în dreapta, în stilul tipic Tinder, iar acolo unde se armonizează, se potrivesc. Badoo oferă mesagerie gratuită, dar se poate trimite mesaje la maximum 10 utilizatori pe zi. Cu ajutorul monedelor, numărul poate fi mărit la 30.

Opțiunile de comunicare sunt foarte atrăgătoare cu ambele aplicații și, odată ce au fost găsiți partenerii de chat, aceștia pot comunica între ei prin chat live. Cu toate acestea, cu Bumble, domnii chiar trebuie să aibă răbdare, deoarece nu au nicio șansă de a stabili ei înșiși contactul.

Opțiunile de comunicare sunt foarte atractive și, odată ce au fost găsiți parteneri de chat, pot comunica între ei prin chat live.

Avantajele și dezavantajele lui Bumble vs. Badoo

Avantaje ale bondarilor

 • Femeile au puterea

 • Aplicație foarte bine structurată

 • Chat live disponibil

 • Bărbații pot prelungi meciurile

 • BBF pentru găsirea de prietenii

Dezavantaje ale bondarului

 • Pe alocuri plictisitor pentru bărbați (dar dacă nu încearcă)

 • Prea puțini membri

 • Activitatea utilizatorilor destul de scăzută

Avantajele Badoo

 • Abonamentul Premium este ieftin

 • Număr mare de membri

 • Versiune desktop și aplicație

 • 10 mesaje pe zi gratuit

 • Cercetarea partenerului este posibilă

Dezavantaje ale lui Badoo

 • Un abonament este creat automat

 • Multe profiluri neinteresante

 • Cercetarea circulară nu funcționează în mod optim


Concluzie: Bumble sau Badoo - care este cel mai rapid?

"Favoritul meu clar este Bumble, pentru că îmi place conceptul și găsesc prețurile mici foarte atrăgătoare. Sigur, Badoo este chiar mai ieftin, dar ar trebui să primesc o compensație pentru mesajele stupide pe care le-am primit acolo. Așa că pentru mine este clar: îmi păstrez contul Bumble și îmi anulez contul Badoo.

Bumble este special datorită conceptului său unic și este foarte popular în SUA. În plus, este posibil să căutați cea mai bună prietenie aici, în modul BBF. Din păcate, și în acest segment sunt prea puțini membri. Să sperăm că acest lucru se va schimba, pentru că mulți utilizatori sunt foarte încântați de Bumble.

Ce alternative există la Bumble și Badoo? Iată care sunt recomandările noastreRecomandările noastre