Badoo sau Lovoo - unde este garantată inima frântă? O comparație între cele două aplicații.

Două dintre cei mai mari concurenți ai aplicației de dating a liderului de piață Tinder sunt Badoo și Lovoo. Ambele portaluri au crescut rapid în ultimii ani și sunt disponibile atât prin intermediul aplicației, cât și prin versiunea desktop.

Dar unde este mai mare șansa de a găsi cu succes un partener? Pe Lovoo sau pe Badoo?

Dar unde este mai mare șansa de a găsi un partener? Pe Lovoo sau pe Badoo?

Janosch are 19 ani, caută un partener stabil și, prin urmare, și-a instalat Lovoo și Badoo pe smartphone. El a fost fericit să dezvăluie ce a trăit acolo și care sunt șansele de succes.

În continuare, câteva alternative mai bune la Lovoo și Badoo dintr-o privireRecomandările noastre


Badoo vs. Lovoo - cine folosește cu adevărat aceste aplicații?

"Am observat imediat, atât la Badoo, cât și la Lovoo, că concurența trebuie să fie enormă. Cunosc trucurile cu profilul bun, poza frumoasă și primele texte interesante. Dar numărul de femei care mi-au răspuns a fost foarte slab. S-ar putea să nu fiu suficient de antrenat pentru unii, dar eu cred că sunt un tip frumos și am ceva de spus. Dar poate că sunt prea tânără, cred că media este mult mai mare, mai ales pe Badoo."

Peste 2. milioane de utilizatori s-au înregistrat la Lovoo în această țară și, de fapt, vârsta medie este între 25 și 35 de ani. Deși există și persoane singure cu vârste cuprinse între 18 și 24 de ani, chiar și proporția celor cu vârste cuprinse între 35 și 49 de ani este mai mare. Tinerii ca Janosch pot, prin urmare, să cadă în dizgrație, mai ales că, statistic, chiar și femeile de 18 ani sunt mai predispuse să caute un partener peste 20 de ani. Cu toate acestea, la 70 la sută, proporția bărbaților este, de asemenea, în mod clar prea mare pentru o relație echilibrată.

Badoo are 3,4 milioane de membri, iar distribuția pe vârste este similară. Se concentrează în mod clar între 25 și 35 de ani, iar persoanele singure sunt mai degrabă mai în vârstă decât mai tinere. De asemenea, proporția bărbaților este semnificativ mai mare, de 65 la sută. Abordarea lui Janosch, cu profilul completat cu atenție și fotografiile atrăgătoare, este, totuși, deosebit de importantă pentru bărbați pentru a elimina, cel puțin într-o oarecare măsură, concurența. Cine nu face un efort aici a pierdut repede.

Cine nu face un efort aici a pierdut repede.Verificarea costurilor - cât de scumpe sunt Badoo și Lovoo?

"Ca student, nu am atât de mulți bani, dar tot am vrut să încerc versiunile premium. Cu Lovoo, beneficiez de faptul că sunt mai tânăr; aici, cei care au peste 28 de ani trebuie să plătească mult mai mult. La Badoo există prețuri standard, ceea ce mi se pare mai bine. De asemenea, puteți cumpăra monede pentru diverse funcții, de exemplu, pentru a vă promova propriul profil. Cred că reînnoirea automată de pe Badoo este groaznică. Nici măcar nu se poate anula din contul tău, trebuie să mergi la magazinul de aplicații. Băieți, cine se gândește la asta?"

Badoo oferă un abonament de o săptămână la un preț de 5,99 euro pe săptămână pentru a-l încerca, dar se reînnoiește automat, așa cum a descris Janosch. Cea mai ieftină ofertă este un abonament de șase luni la un preț lunar de 10,83 euro. Monedele pot fi cumpărate în pachete, cel mai mic pachet este format din 100 de monede și costă 3,00 euro, iar cel mai mare pachet conține 2.750 de monede și costă 49,00 euro.

Cu Lovoo, se face o distincție între apartenența la desktop și apartenența la aplicații. Cei care folosesc Lovoo pe desktop plătesc 13,99 euro pentru abonamentul de o lună (indiferent de vârstă) și 6,67 euro pe lună pentru abonamentul de 12 luni. Abonamentul la aplicație este mai ieftin pentru persoanele singure sub 28 de ani și costă 12,99 euro pe lună în modul de o lună și 5,83 euro pe lună în varianta de 12 luni. Utilizatorii aplicației de peste 28 de ani plătesc 19,99 euro pentru o lună și 10,00 euro pe lună pentru abonamentul pe 12 luni.


Clasamentul în comparație


Lovoo vs. Badoo - opțiunile de comunicare

"Am discutat cu fete din când în când pe ambele aplicații, dar speram la mult mai mult. Cu multe dintre aplicațiile pentru elevi pe care le am pe iPhone, este posibil să comunicăm mai mult. De foarte multe ori, atunci când scriam pe Lovoo, mi se spunea pur și simplu că inbox-ul destinatarului era plin. Nimic nu este șters aici, atunci când nenumărați bărbați au scris unei femei, atunci este pur și simplu timpul să se încheie ziua. Dar dacă discutați cu cineva pe Lovoo, puteți avea o conversație bună prin intermediul chat-ului live.

Comunicarea pe Lovoo este gratuită, ceea ce se reflectă de fapt în căsuțele poștale feminine supra-umplute. Calitatea de membru VIP poate remedia acest lucru, deoarece mesajele de la VIP-uri sunt întotdeauna livrate. În caz contrar, trebuie să vă confruntați în mod constant cu anunțul: "XY are prea multe mesaje necitite". Acest lucru este criticat din nou și din nou și se pare că există și un pic de calcul în spatele acestui lucru, deoarece calitatea de membru VIP devine în mod natural din ce în ce mai interesantă!

Pe Badoo, membrii de bază pot trimite zece mesaje pe zi către contacte noi, fiecare mesaj suplimentar costă bani. Practic, comunicarea cu contactele deja existente este gratuită. Și aici, membrii sunt așteptați de un chat live, dar proporția mare de profiluri înșelătoare în rândul femeilor este o sursă de nemulțumire. Încercările de a atrage oamenii pe site-uri plătite sunt observate mult mai frecvent pe Badoo decât pe Lovoo, așa că este important să informați echipa de suport!

Vantajele și dezavantajele lui Lovoo vs. Badoo dintr-o privire:

Vantajele Lovoo:

 • Multe caracteristici de cunoaștere

 • Utilizare gratuită

 • Sunt posibile fluxuri live pentru urmăritori

 • Design vizual foarte atrăgător

 • Radar live pentru contacte mai directe


Dezavantajele Lovoo:

 • Radarul live de multe ori nu funcționează

 • De la 28 de ani se scumpește

 • Bărbații adesea vulgari


Avantajele Badoo:

 • Abonament premium favorabil

 • Mulți utilizatori înregistrați

 • Aplicația funcționează foarte bine

 • 10 contacte noi pe zi gratuit

 • Concentrarea este pe căutarea de parteneri


Dezavantajele Badoo:

 • Multe profiluri de înșelătorie

 • Peste câteva profiluri completate

 • Puține opțiuni pentru a filtra căutarea


Concluzie: Lovoo sau Badoo - unde este scânteia?

"Cred că ambele aplicații sunt foarte bune, dar nu extraordinare. Ca bărbat, îți dai seama foarte repede că femeile au puterea. Dacă femeile nu te plac, ești eliminat. Îmi amintește de emisiunea aia de întâlniri de la televizor în care 20 de femei trebuie să judece un bărbat, iar dacă acesta face ceva greșit, trebuie să apese pe sonerie.

Badoo și Lovoo au cu siguranță potențial, dar necesită, de asemenea, multă inițiativă și răbdare. Badoo este mai potrivit pentru persoanele singure de peste 28 de ani, deoarece nu există nicio diferență de preț aici. Lovoo, pe de altă parte, este acceptabil din punct de vedere al costurilor în versiunea desktop, deși scara de vârstă a fost mult timp o sursă de critici. Mai ales că intervalul de vârstă pe Lovoo este între 25 și 35 de ani.

Ce alternative mai bune există la Badoo și Lovoo? Iată recomandările noastre:Recomandările noastre