Gay.de Test: O ofertă binecunoscută pe scena LGBT. Dar cât de bună este?


75%

(75/100 puncte)


Gay.de este unul dintre cele mai mari locuri de pe internet pentru dragostea între persoane de același sex. Aici, atât bărbații homosexuali, cât și femeile lesbiene își caută un omolog.
Comunitate mare de întâlniri pentru scena LGBT
spune Ben

Gay.de este unul dintre cele mai mari portaluri de întâlniri gay, cu puțin sub 700.000 de utilizatori. Dar ce caută cu adevărat femeile și bărbații de aici? Cât de serios este furnizorul în testul practic?

.

Cu 55% utilizatori bărbați și 45% femei, Gay.de este bine poziționat și oferă femeilor și bărbaților homosexuali șansa de a întâlni persoane cu aceleași păreri.  În 2009, oferta Gay.de a fost fondată și de atunci poate să se bucure de creșterea numărului de utilizatori. Printre elementele de bază se numără forumul, messengerul și evenimentele care apar în mod regulat.

.

Un punct forte al Gay.de este, de altfel, fakeschutz, care asigură un Fakerate extrem de scăzut. Dar ceea ce sună destul de perfect până aici, are în practică câteva capcane.

Konstantin are 34 de ani, caută un partener permanent și a încercat Gay.de. Concluzia lui după 14 zile? Mixtă. Utilizatorii nu par să caute ceea ce Konstantin are de oferit aici.

.

"Pentru mine a fost clar, Gay.de ar trebui să fie, pentru că aici sunt înregistrați "aproape" un milion de singuri. Eu caut o relație permanentă, am avut destule aventuri ocazionale (de exemplu, prin Grindr) și nu mai sunt interesat de ele. Înregistrarea și crearea profilului la Gay mi s-a părut destul de plăcută, a funcționat bine și fotografiile mele au fost deblocate destul de repede. Surpriza a venit după aceea."

.Gay.com în comparație

Întâlniri serioase pentru homosexuali și lesbiene

La GayParship, homosexualii caută un partener pentru o relație serioasă. GayParshp este cea mai populară bursă de parteneri pe segmentul de căutare a marii iubiri.

Comunitate mare de întâlniri pentru scena LGBT

Gay.de este unul dintre cele mai mari locuri de pe internet pentru dragostea între persoane de același sex. Aici, atât bărbații homosexuali, cât și femeile lesbiene își caută un omolog.

Cea mai mare aplicație socială de dating pentru homosexuali

Grindr este cea mai mare rețea de socializare și aplicație de întâlniri din lume pentru toți homosexualii, bi și transsexuali care doresc să intre în contact cu persoane care gândesc la fel într-un mod simplu.


Gay.com Pro

 • Foarte bună protecție a feței pe partea laterală

 • Protecția minorilor este respectată

 • Structură bună, utilizare ușoară a site-ului

 • Costuri în mijlocul solidului, raportul preț-performanță adecvat


Gay.com Dezavantaje

 • Pentru bărbați: aici se caută doar sex, nu mai mult

 • Foarte multe fapte nud primite nedorite prin mesaj sau văzute pe profiluri

 • Subiecte în forum aproape numai sexual, nivelul de conversație subteran


Gay.de: Aplicația distractivă pentru călătorii

"Deoarece nu sunt un mare fan al computerelor, am descărcat imediat aplicația Gaudi. Mai întâi am căutat în Appstore pentru Gay.de, dar aplicația are doar acest nume amuzant. Domeniul de utilizare este destul de ok, dar nici pe departe atât de extins. Din păcate, forumul lipsește cu desăvârșire, dar pot răspunde la mesaje și astfel aflu mereu ce s-a întâmplat pe pagina mea de profil."

>

De fapt, aplicația Gay.de disponibilă pentru IOS și Android poartă numele Gaudi și, prin urmare, nu este atât de ușor de găsit. Aceasta poate fi descărcată gratuit și asigură opțiunile de comunicare. Citiți de-a lungul forumului sau scrieți mesaje în sine nu este posibil, pentru aceasta există deducții clare ale multor utilizatori. Pentru a păstra legătura cu alții, răsfoiți profilurile și poate aranjați o întâlnire, dar este suficient.

.


Recomandarea noastră: GayParship
Întâlniri serioase pentru homosexuali și lesbiene

La GayParship, homosexualii caută un partener pentru o relație serioasă. GayParshp este cea mai populară bursă de parteneri pe segmentul de căutare a marii iubiri.Forumul și evenimentele din inima Gay.de

"Cel mai mult mi-au plăcut evenimentele și forumul. În forum există și multe discuții sub centură, dar din când în când sunt posibile și subiecte fără sex. Chiar nu sunt un mironosiță, dar mă deranjează că în scena gay contează atât de des doar un singur lucru. Eu sunt un tip normal, îmi plac bărbații și vreau o relație cu adevărat clasică, cu o casă, o grădină și copii. Sunt cu adevărat anormal? Îmi plac evenimentele, aici pot să mă înscriu la tot felul de întâlniri și sunt curios ce se va întâmpla acolo."

.

Evenimentele sunt împărțite în diferite categorii pe Gay.de. Le puteți găsi sub fila "găsi". Acolo aveți de ales între petreceri și experiențe CSD sau "cinematografe, saune și în aer liber". Ultimele trei locuri reprezintă mai degrabă întâlniri, unde este cald la maxim.

.

Forumul în sine este împărțit în diferite secțiuni, aici aproape totul se învârte în jurul sexului. Fie că este vorba de jucării sexuale, de gay cruising sau de BDSM și fetișuri, este, așa cum a relatat Konstantin, un forum foarte încărcat de sex. De asemenea, nivelul conversației nu este întotdeauna foarte spumos. Deja mai mulți utilizatori s-au plâns de faptul că aproape nimeni nu poate scrie pe Gay.de fără a folosi un limbaj vulgar.

.

FSK 18 - sunt multe de văzut aici

.

"Am fost lovit de lovitură după ce am navigat timp de două ore pe Gay.de. La început totul a fost inofensiv, apoi site-ul mi-a sugerat verificarea vârstei. Am făcut asta, funcționează pur și simplu prin cumpărarea unui abonament premium. Și deodată? Fapte goale peste tot. La fiecare al doilea profil, bărbații își țin cea mai bună piesă în fața camerei. De ce? Adică, sigur, sunt conștient că mulți caută și contacte erotice, dar atunci chiar trebuie să văd "chestia" imediat?"

.

O experiență care este făcută în zona gay a Gay.de de mulți utilizatori. Aproximativ 85 la sută dintre utilizatorii de aici sunt în căutarea unei aventuri sau a unei aventuri rapide de o noapte. Mulți bărbați tineri (18+) se oferă aici chiar și fără permisiune contra unor bani de buzunar. O valoare a experienței, care nu se observă deloc pe partea lesbiană. Aici, cifrele sunt mai degrabă invers. Aproximativ 85 la sută dintre femeile lesbiene sunt în căutarea unei relații, restul vor să "arunce o privire" sau sunt în căutarea unei întâlniri sau a unui flirt.

Această prezență sexuală crescută este principalul motiv pentru care Gay.de nu este foarte potrivit pentru utilizatori precum Konstantin. Întâlnirile serioase pentru homosexuali funcționează mult mai bine pe alte site-uri de întâlniri, mai ales dacă acestea sunt concepute pentru homosexuali. Norocul te poate aștepta, desigur, și pe Gay.de, dar șansele de acest lucru sunt cam ca și cum ai câștiga cinci la loto.

.Concluzie după 14 zile Gay.de

"Cred că site-ul în sine este destul de bine construit, funcțiile sunt diverse și la fel și opțiunile. Cu toate acestea, utilizatorii, din păcate, nu sunt. Mi se pare că doar bărbații cu *** groase caută o modalitate de a *** aici. Păcat, pentru că acest lucru dă o reputație proastă scenei gay. Sigur că sunt mulți printre bărbații care nu caută niciodată ceva stabil. Dar nu numai. Mi-am dat seama că nu am nicio șansă la Gay.de. Acum voi încerca direct la o agenție de întâlniri adevărată, pentru că pot găsi doar sex și în afara internetului."

.

Se vede clar că la Gay.de servește mai degrabă căutarea de sex decât căutarea unui partener ferm. Pentru aceasta, o agenție de întâlniri de renume este în mod clar mai potrivită. Gay.de este totuși o bună posibilitate în scena din jur, primii pași în lumea homosexualilor și lesbienelor de făcut și poate întâlniri erotice de obținut. Deci nu totul este rău, doar mai puțin potrivit pentru cei care caută dragostea.

.


Expertul nostru spune
Vă recomand să aruncați o privire la GayParship. În toate testele, rezultatele au fost foarte pozitive și, de asemenea, feedback-ul utilizatorilor a fost remarcabil.

Clasamentul în comparație


Recomandările noastre

Întâlniri serioase pentru homosexuali și lesbiene
9,0

 • Ideal pentru căutarea unui partener permanent
 • Foarte multe sugestii de parteneri potriviți cu aceleași interese
 • Interacțiune politicoasă între utilizatori
 • Meniul de navigare bine înțeles, potrivit pentru începători
 • Fără aluzii sexuale
Comunitate mare de întâlniri pentru scena LGBT
7,5

 • Foarte bună protecție a feței pe partea laterală
 • Protecția minorilor este respectată
 • Structură bună, utilizare ușoară a site-ului
 • Costuri în mijlocul solidului, raportul preț-performanță adecvat
Cea mai mare aplicație socială de dating pentru homosexuali
6,0

 • Utilizare gratuită, inclusiv pentru mesagerie
 • Date rapide dorite și posibile
 • Disponibil chiar și pentru Blackberrys


Evaluările și feedback-ul utilizatorilor

Evaluarea medie a utilizatorilor
0
No votes yet